Summa sidvisningar

tisdag 5 april 2011

Det är ......



helt fantastiskt vad bra vi har det! Med allt tragiskt som händer i världen så ska man ta en stund och fundera på hur bra man har det.
Varför jag drar denna slutsats är nog för att efter gårdagens första riktiga vårdag med sol, grillning och vårkänslor blir man en snäll och sympatisk människa full av energi.

Med den nya energin lyckades jag få mycket gjort idag. Tränat, fixat skoter och pluggat.

När "måstena" var avklarade så kom Bruhöla förbi på lunch i solskenet. Och var fiskepeppad som aldrig förr, som smittade av sig förstås.
Vi planerade fiskesäsongen, studerade kartor och kollade lite på vilka flugor som ska bindas m.m.

Vi har kollat en hel del i Fjällfiskeguiden för renbetesfjällen i Jämtlands län. Och än en gång måste man tänka på hur bra vi flugfiskare har det. Det fiskeutbud vi får i renbetesfjällen för den enligt mig obetydliga summa pengar är helt otroligt. Ett tips om ni inte redan har kollat in detta. Måste tilläggas att fiskekort i huvudtaget inte är en stor kostnad om man ser till vad man får för pengarna.

Så om man ska dra en slutsats för planeringen i sommaren så kommer Jämtland att stå i fokus. Speciellt Åre med omnejd. De enda utsvävningarna är någon Laxtur och Ransarån i slutet på juli.

Efter allt fiskesnack så höll båda på att spricka av fiskesug, så imorgon bär det av till Gevsjön för pimpling.

Skitfiske!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar