Summa sidvisningar

torsdag 17 mars 2011

Snart....


så får vi svinga våra nya spön och lägga ut våra nya flugor på sagolika vak i tre månader. Fiskesäsongen närmar sig med stormsteg och man börjar bli riktigt peppad. Det har blivit lite pimpelfiske, men det är ett ganska dåligt substitut. Själv är man nyopererad i knät, men fiskesäsongen bli inte lidande. Kör stenhård rehab och opertionen gick som smort så att smyga på knäna efter storöring i sommar blir inga problem.

Nu närmast så är väl havsöringspremiär i Ljungan först på agendan. Sedan Laxfiskepremiär i Stjördalselva. Sedan ska nog sommaren ( förutom någon enstaka lax tur) ägnas åt torrflugefiske och filmning. Inga speciella turer är inbokade förutom Ransarån i slutet på Juli. Ska även vara Fisketillsynsman i sommar på västra Åres kort. Så se för fan till att kort i sommar annars SMÄLLER DET!

Vintern har varit ganska lång då jag inte har kunnat åka snowboard men har suttit vid städet och bundit för fulla muggar istället. Jag tar gärna emot beställningar, skicka ett mail på vad du vill ha och antal så fixar jag det. Kan även slänga ihop ett startkit med ask. Bara att maila eller ringa 070 - 2835783.

1 kommentar:

  1. Bloggar du din jävel? Det hade jag ingen aning om, du förlorade just minst tusen alfahanne-poäng.


    Fast du räddas av att det bloggas om ett manligt ämne.



    /Idol-Per

    SvaraRadera